Home Lajme Ish-UDB-ashët udhëheqin ‘Gjykatat & Prokuroritë në Kosovë’

Ish-UDB-ashët udhëheqin ‘Gjykatat & Prokuroritë në Kosovë’srrrrrJa kush po i persekuton hoxhallarët = Prokuroria Speciale e Kosoves


  • 1.Kryeprokurorja e Prokurorise Speciale: Sevdije Morina nga Mramori i Prishtines (ne kohen e Millosheviqit sherbeu si zevendesprokurore ne Gjykaten e Qarkut Prishtine)

  • 2.Ali Rexha prokuror nga Prekazi i Skenderajit (ne kohen e Millosheviqit sherbeu si zv.prokuror ne Mitrovice, e me pas kryeprokuror i Mitrovices)

  • 3.Besim Kelmendi prokuror nga Ruhoti i Pejes (ne kohen e Millosheviqit sherbeu si bashkpuntor profesional ne Gjykaten e Qarkut Prishtine)

  • 4.Drita Hajdari, prokurore nga Prishtina (ne kohen e Millosheviqit sherbeu si gjyqtare ne Gjykaten Komunale ne Prishtine)

  • 5.Faik Halili prokuror nga Llapqeva e Malisheves (ne kohen e Millosheviqit sherbeu gjykates ne Gjykatat komunale Rahovec e me pas Malisheve)

  • 6.Merita Bina Rugova e lindur ne Travnik te Bosnje Hercegovines, prokurore, (ne kohen e Millosheviqit sherbeu si bashkpuntore profesionale ne Gjykaten Supreme te Kosoves)

  • 7.Reshat Millaku prokuror nga Siqeva e Klines (ne kohen e Millosheviqit sherbeu zv.prokuror publik i Qarkut te Prishtines)

  • 8.Suad Kuraja prokuror nga Suhareka (ne kohen e Millosheviqit sherbeu si sekretar i Gjykates se Qarkut dhe ate deri ne perfundim te luftes 1999)  

 

/Marrur nga një profil në FB

Previous articleAta që na sollën presidentën e zarfit i gëzohen nënçmimit të muslimanëve
Next articleJusuf Thaçi, Myftiut Tërnava: Dorëheqja është cilësi e të guximshmëve dhe të ndershmëve!