Zëvendësi i anti- islamikut Geert Wilders konvertohet në mysliman

0
352

Geert-WildersNjë transformim i jashtëzakonshëm personal dhe politik. Zëvendësi i anti islamit dhe emigrantëve hollandez, Geert Wilders është konvertuar në mysliman. Ai ka thënë se ka qenë retorika anti-islam e partisë e cila e ka bërë që të gërmojë më thellë në fenë e tij të re.

Arnoud van Doorn, 46 vjeç zëvendës kryetar i grupit PVV në Këshillin e qytetit të Hagës, ka bërë publik lajmin në Twitter.  Fillimish me një tëett që ishte gati për fillimin e tij të ri, dhe më pasi në arabisht ai ka shpallur publikisht ndërrimin e besimit.

Van Dorrn njihej si një mbështetës besnik i Geert Wilders, i cili e ka përshkruar islamin si një kulturë të vonuar, dhe librin e shenjtë Kuran si një libër fashist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here