Home Lajme Kosova Medreseja Alaudin e para në Kosovë

Medreseja Alaudin e para në Kosovë

www.ekuiliber.com_106-150x133Top 10 shkollat e mesme të larte (publike dhe private) në Kosovë

Vlerësimi për top 10 shkollat e mesme më të mira në Kosovë është bërë në bazë të suksesit të përgjithshëm të shkollave, suksesit të tyre në garat në mes shkollave tjera dhe kualitetit të mësim dhënies dhe mësim nxënies. Rëndësi i është kushtuar edhe vijueshmërisë së nxënësve dhe dicplines gjegjësisht kulturës së përgjithshme të nxënësve. Lista e 10 shkollave më të mira në Kosovë është si vijon :

1.Gjimnazi i përgjithshëm – Medreseja e Mesme ‘Alaud-din’ –

2.Prishtinë Kolegji ‘Mehmet Akif Erisoj’ – Prishtinë,

3.Lipjan AmericanSchoolof Kosova – Prishtinë

4.Gjimnazi ‘Kuvendi i Arbrit’ – Ferizaj

5.Gjimnazi ‘Eqrem Qabej’ – Vushtrri

6.Gjimnazi ‘Frang Bardhi’ – Mitrovicë

7.Shkolla e mesme e mjekësisë ‘Ali Sokoli’ – Prishtinë

8.Gjimnazi ‘Bedri Pejani’ – Pejë

9.Gjimnazi ‘Gjon Buzuku’ – Prizren

10.Gjimnazi ‘Hajdar Dushi’ – Gjakovë /ekuilibër/

Previous articleErdogan, Beogradit ndërto xhami në qendër
Next articleZëvendësi i anti- islamikut Geert Wilders konvertohet në mysliman