Home ARTIKUJ Video: Isa alejhiselam nuk ka lindur më 25 dhjetor,vërteton Kur’ani dhe Bibla

Video: Isa alejhiselam nuk ka lindur më 25 dhjetor,vërteton Kur’ani dhe Bibla

Deedat_photo

http://www.youtube.com/watch?v=wjbEH46oOgw

Previous articleLëvizja Islame Bashkohu (LISBA) :Ramushit “i ofronjm shkollim pa pagesë”
Next articlePoezi nga nxënësja e perjashtuar me mbulesen Islame