Home Psikologjia Islame Vetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren …!!

Vetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren …!!

E kanë pyetur Napoleon Bonapartin:
Si e ke arritur që të ndërtosh ushtri të fortë dhe t’i motivosh ushtarët?0009
Ka thënë: Për tre hamendje i kam patur tre përgjigje,
vetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren:1. Ai që më ka ardhë dhe më ka thënë ,“nuk mundem”
i kam thënë “mundohu”.

2. Ai që më ka ardhë dhe më ka thënë ,“nuk di”
i kam thënë “mëso”.

3. Ai që më ka ardhë dhe më ka thënë ,“është e pamundur”
i kam thënë “provoje”.

 

Previous articlePresioni mbi këtë pikë të dorës: Largon kokëdhembjen, tensionin e supeve, qafës dhe sinusëve
Next articleReceta natyrale për shërimin e ulçerës së gojës (aftave)