Home Këshilla mjeksore Receta natyrale për shërimin e ulçerës së gojës (aftave)

Receta natyrale për shërimin e ulçerës së gojës (aftave)

Mr.sc. Diola Dosti-Baftiu, biologe e cila çdo ditë do të ndajë disa minuta nga koha e saj për të na informuar më shumë me këshilla të ndryshme për shëndetin.

Mbase ju ka rënë rasti të ankoheni nga kruarjet e gojës, të keni djgësim dhe të alarmoheni gjatë përtypjes së ushqimit. Sipas fotos mbase do ta kuptoni, këto quhen ulçera të gojës dhe nuk janë serioze përveç që shkaktojnë padurim.

Për largimin e tyre përdorni këtë recetë:

Një lugë kafe kripë të jodizuar,
Një lugë kafe mjaltë,afta1
Një lugë kafe sodë buke,
Një lugë kafe vaj kokosi.

Përzini së bashku dhe vendosini mbi shenjë. Lërini të veprojnë për 15 minuta pastaj largojeni me anë të një kubi akulli.
Përsëriteni 2- 3 here në ditë dhe do ta vëreni ndryshimin./jb/

Previous articleVetëm me tre përgjigje e kam arritur fitoren …!!
Next articleJa mënyrat si ta dalloni mjaltin e vërtetë natyral!