Home Këshilla mjeksore Një lugë mjaltë në ditë bën mrekulli

Një lugë mjaltë në ditë bën mrekulli

Një lugë mjaltë në ditë bën mrekulli

Mjalti është antibiotiku natyral më i shëndetshëm që mund të konsumoni në mëngjeset tuaja dhe përveçse është shumë i shëndetshëm, është dhe shumë i shijshëm dhe i kombinueshëm për një mëngjes perfekt. Një lugë mjaltë përmban 64 kalori, nuk ka përmbajtje të kolesterolit, yndyrës dhe sodiumit.

Përdorimi i mjaltit në vazhdimësi do iu sjell shumë të mira shëndetësore. Këto janë disa prej tyre:

Ndihmon në pakësimin e reaksioneve alergjike, pasi ka përmbajtje të polenit.
Lufton aneminë.
Qetëson kollitjen prandaj preferohet shumë të konsumohet gjatë stinëve të ftohta, gripërave e ftohjeve.
Ndihmon në mënyrë natyrale të flini më mirë, konsumimi i mjaltit ndihmon të keni gjumë të rregullt.

Previous articleCilët jan shkaktarë të Humbjes së flokëve (Alopesia)?
Next article7 Shenja të mungesës së kalorive