Terapi me fletë lakre dhe mjaltë për bronkit

0
333

Personat të cilët ankojnë nga kollitja si pasojë e sëmundjeve të mushkërive si psh. bronkiti merret një fletë lakre, vendoset në ujë të nxehtë për disa minuta (2-3 minuta) për tu zbutur, nxirret nga uji lyhet me mjaltë dhe vendoset në gjoks.

Fletat e lakrës të vendosura mbi gjoks mbulohen më një qese najloni.1610832_654176514703293_1366190751365198657_n

Kohëzgjatja e terapisë është 6-7 ditë, cdo mbrëmje para gjumit dhe lihet të qëndrojë deri në mëngjes.
Te personat me bronkit vendoset ne gjoks dhe në shpinë.

Gjithashtu kjo terapi vlen edhe për fëmijët e vegjël.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here