Sindikalistët e BIK-ut, FRM-së “Gati e keni fundin”

0
346

SINDISindikalistët e BIK-ut, FRM-së “Gati e keni fundin”

Sindikalistët e BIK-ut në një debat në facebook në profilin e organizatës Forumi i të Rinjve Muslimanë kanë shfaqur trimëri duke e kërcnuar FRM-në.

Anëtari i sindikalistëve të BIK-ut Osman Musliu i cili është hoxhë nga Drenica ka kërcnuar organizaten FRM e cila njihet edhe për deklarata të shumta në kohen e fundit edhe me parti politike si dhe deputet te parlamentit te Kosovës.

Në debatin në profilin e FRM-së Osman Musliu ka kërcnuar FRM duke ju përkujtuar atyre se gati e kanë fundin gjegjësisht ai në rrjetin social nga profili i tij përsonal ka shkruar “ti qe vetin e qune musliman e mu po me del SHKA i madhe veq vazhdo me keto postimesh se gati e kie ni fundin Kysmte ne emer te Allahu e sa per gjuhe nuk e shkruaj mire por sa per juve di fort mire shqip”

Trimëria e shfaqur nga Osman Musliu mund t’i kushtoj shumë pasi që kryesia e FRM-së në mbledhjen e ardhshme sipas një anëtari të saj si pikë diskutimi do të ketë ngritje e aktakuzes ndaj Osman Musliut për shkak të kërcnimeve të vazhdueshme që janë ardhë nga kryesia e sindikalistëve të BIK-ut në adresë të FRM-së/ Besimtari.com/

osmani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here