Si të largoni cytjet e shejtanit

0
389

Jam një djalosh ku shejtani ndonjëherë më bën cytje (vesvese). Cfarë duhet të veproj që t’i largojë cytjet e tij?

Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!): Cytjet e shejtanit largohen duke kërkuar mbrojtjen e Allahut prej shejtanit dhe mosdhënia rëndësi cytjeve të tij. Cytjet (vesveset) nuk të dëmtojnë derisa njeriu nuk i shpreh. Prandaj kërkohet nga muslimani t’i refuzojë, t’i lërë ato (cytjet), mos t’u jap rëndësi atyre dhe të kërkojë mbrojtjen e Allahut të Madhëruar nga shejtani i mallkuar.

“El-Munteka min fetaua fadileh esh-Shejh Salih bin Feuzan bin Abdullah el-Feuzani” vëll. 1

Përktheu: Unejs Sheme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here