Home A e dini se Si punon ndërruesi i shpejtësive- marshi i transmisionit (Video)

Si punon ndërruesi i shpejtësive- marshi i transmisionit (Video)

Punimi i një transmetimi manual është shpjeguar në mënyrë ilustruese dhe logjike në këtë video me ndihmën e animacionit.

Këtu veprimi i Rrjetit rrëshqitës dhe transmetimet e sinkronizimit ilustrohen mirë. Kjo video gjithashtu shpjegon punën e një marshi të kundërt./Kumti_com

Previous articleAutomekanikët na tregojnë 10 gjërat që nuk duhet ti bëjmë kurrë në makinë
Next articleSi punon motori i një aeroplani (Video)