Home Lajme Senatorët diskutojnë për Sirinë, McCain luan poker

Senatorët diskutojnë për Sirinë, McCain luan poker

mccainpoker

Argumentet e shtruara në tryezë nuk ishin interesante dhe iPhoni në dorë ishte më i rendesishem.

Kështu, në kohën kur kolegët e tij disktuonin mbi mundësinë e mbështetjes së presidentit Obama për një ndërhyrje në Siri, senatori veteran republikan, Joh McCain zgjodhi të luante poker nga aparati i tij celular.

Ai u “kap mat” nga fotografi i “Washington Post” dhe fotoja shpejt ka zënë faqet e para të mediave online duke ngritur pikëpyetje mbi seriozitetin e diskutimit të krizës siriane në Komisionin e Jashtëm të Senatit amerikan.

Previous articleMisvaku
Next articleErdogan është rritur në lagje me familje shqiptare