Home Lajme Erdogan është rritur në lagje me familje shqiptare

Erdogan është rritur në lagje me familje shqiptare

erdogan-femije_557237Fëmijëria e kryeministrit turk, Recep Tayyip Erdogan, lidhet ngushtë me shqiptarët. Kjo për arsyen se ai është rritur në një lagje me familje shqiptare, andaj Erdogan ka simpati për ta.

“Kur isha fëmijë, në lagjen time kishte familje shqiptare, ata na binin ushqim, gjithashtu edhe ne ju çonim atyre”, ka thënë me një rast ai.

Pas ardhjes në pushtet, Erdogan transformoi Turqinë në një fuqi ekonomike, kurse punoi shumë edhe për afrimin e shtetit turk me shqiptarët në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në tërë Ballkanin.

Previous articleSenatorët diskutojnë për Sirinë, McCain luan poker
Next articleMuhadithi i madhë shqipëtar shejkh Shuajb Muharrem Arnauti