Home ARTIKUJ Ron Paul e konfirmon se perandori e keqe amerikane së shpejti do...

Ron Paul e konfirmon se perandori e keqe amerikane së shpejti do të rrëzohet në shportën e historisë si Rusia

                                                                                                                            images

Ish Republikani i SHBA-ve. Ron Paul nuk e sheh një të ardhme të shkëlqyer përpara për Amerikën. Në fakt, ai sheh një përsëritje të historisë së kohëve të fundit – edhe pse jo historinë e SHBA-ve – në horizont, shkruan NaturalNews.

Në një intervistë me radio host Alex Jones të infowars, Pali – i cili është fizicient dhe e ka filluar kohëve të fundit radion e tij dhe rrjetin televiziv – ai tha se e sheh se “dështimi po vije së shpejti. “

“Ata janë (kolektivisht Uashingtoni), që nuk do të gjejnë rrugëdaljen e tyre nga ajo, kështu që (të gjithë) do të rrëzohen, ” tha ai. “Le të vazhdojmë të punojmë në faktin se, kur ne të mblidhemi për rindërtimin e këtij sistemi të tërë, që ne ta bëjmë në atë mënyrë që ishte menduar fillimisht, dhe në fakt ta përmirësojmë atë. “

Më pak qeveri, më shumë liri

Në vazhdim, Pali tha, “Unë mendoj se koncepti i lirisë ka përparuar edhe që nga koha e themeluesve, por kemi ngecur aq dëshpërimisht larg nga ajo që ata e planifikuan… Unë mendoj se ne duhet të parashikojmë se, ju e dini, në të ardhmen, në disa vite të ardhshme, ju keni për të parë një kolaps të madh, të madh, dhe pastaj ne duhet të flasim për çfarë lloj politike monetare (do të përdorim), arsyeja pse ne kemi nevojë për ti kthyer trupat në vendin tonë, pse duhet ta lëmë zgjerimin e deficitit çdo ditë, dhe ngritjen e këtyre kufijve të borxhit, në planifikimin e përgjithshëm, mjekësi të socializuar – që e tëra duhet të përfundojë, dhe ajo do të përfundojë për shkak se ajo do të dështojë unë mendoj se ne duhet të parashikojmë atë, dhe ta shikojmë atë si të mundshme… “

Ai shtoi, “më pak qeveri dhe më shumë liri është ajo që ne kemi nevojë.”

Xhons vuri në dukje se shumë njerëz besojnë se SHBA-t janë duke shkuar drejt për në koshin e plehrave të historisë dhe se vendi është aktualisht në një spirale të vdekjes. Pyetja e vetme tani është, thotë ai, kur – dhe se si do të ndodhë kjo.

“Është e vështirë të parashikohet koha,” tha Pali, “por unë mendoj se pajtohem me vlerësimin se ajo do të përfundojë… Unë e shoh atë si një ndërtesë që qëndron pa asnjë themel. Kjo është sikurse ajo është ulur atje dhe luhatet, por akoma nuk është rrëzua, dhe unë mendoj se ajo do të rrëzohet, sepse ju e dini, sistemi financiar është aq i paqëndrueshem, është i bazuar tërësisht mbi borxhe, dhe besimi në dollarin dhe besimi në [Rezervat Federale], se ata gjithmonë do të shtypin shuma të duhura të parave dhe se ata gjithnjë do ti mbajnë normat e interesit të drejtë, dhe se ata gjithmonë do të jenë dorëzën nga çdokush që ka nevojë për garancion – e cila unë mendoj se është një mashtrim total…”

Pali thotë se “ndodhia e madhe mund të ndodhë javën e ardhshme, kjo mund të ndodhë në pesë vite nga tani”, por sidomos kur dollari nuk është më i besueshëm si një rezervë – ose primar – e monedhës.

Fizicient – Ligjvënësi tha gjithashtu se sondazhi i kohëve të fundit duke treguar një mungesë të theksuar të besimit nga populli amerikan në qeverinë e tyre ishte “një gjë e mirë.”

“Sepse kjo do të thotë se tani ata do ta braktisin ti besojnë qeverisë,” tha ai Jones. “Unë e kam për qëllim se, ata nuk i besojnë qeverisë, ata nuk kanë besë në qeverinë, qeveria gjithmonë i ka gënjyer ata… qoftë ajo në politikën e saj të jashtme, ose në politikën e brendshme.”

“Ne jemi ndoshta rreth viteve 1987… ‘

Ai i referohet dëshmisë së fundit nga shefat e spiunimit kombëtarë, në të cilat ata duket se kanë gënjyer në lidhje me vjedhjet masive të NSA-së për të dhënat telefonike të amerikanëve, si dhe për ekzistimin e programit në radhë të parë.

Pali tha se, “sistemi” në të cilin ne jetojmë, “ne gjithmonë kemi supozuar të jetë shumë më i shëndetshëm se sa është sot.”

“Por,” ai vazhdoi, “vetëm paramendo se sa shpejt u zhduk sistemi sovjetik. Mendoj se ishte mrekullia më e madhe, apo të paktën ngjarja, në shekullin XX”, se askush nuk e shihte se po vije.

“Ju e dini, ditë më parë, muaj më parë, një vit më parë, në qoftë se dikush do të kishte thënë: “Oh, ju e dini se, vitin e ardhshëm, “Sistemi sovjetik do të zhduket, të gjithë do ta kishin konsideruar atë person si të çmendur. Por kjo ishte e brishtë, dhe ajo (Rusia) u shpërbë, dhe shpejt, dhe lavdi i qoftë zotit ne nuk patëm nevojë ta kemi një luftë bërthamore, në mënyrë që ta heqim qafe sistemit sovjetik.

“Ne jemi ndoshta në vitin 1987, kur sovjetikët ishin në ’87, brenda dy viteve ata shkuan,” tha ai.

Previous articleTre ministra presin leje nga Serbia për vizitë Preshevës
Next articleReagojnë imamët ndaj Presidentes me prejardhje nga zarfit