Reagojnë imamët ndaj Presidentes me prejardhje nga zarfit

0
334

                                                                                                                                               280px-Prayer_in_Cairo_1865

Hoxhallarët e kanë reaguar ndaj Presidenteës Atifete Jahjaga, e cila pak ditë më parë pati deklaruar që të mos lejohen vajzat me shami nepër shkolla.

Kjo deklaratë sipas tyre është e e papergjegshme dhe që Presidentja nuk i ka dalë në mbeshtetje popullit të saj.

“Neve na vjen keq për deklaratën e saj, dhe në regjistrimet e fundit të popullsisë, 96{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} janë myslimanë, realisht është presidente e myslimanëve”, ka thënë Hoxhë Sylejman Osmani, për KlanKosova.

E njëri nga hoxhallarët ka thënë që shpreson që Presidentja të pendohet ndaj asaj deklarate:

“Ishalla sherben kjo deklaratë e imja që ajo të pendohet dhe të kthehet te Zoti I saj se fundi I fundit dyert e pendimit janë të hapura tek Zoti I gjithësisë “ ka thënë hoxhë Ahmed Kalaja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here