Home ARTIKUJ Reagon Muhammed El Arifi :“Dekreti i lëshuar për dhunimin e vajzave siriane...

Reagon Muhammed El Arifi :“Dekreti i lëshuar për dhunimin e vajzave siriane i rrejshëm.”

185894_514474395264503_954240011_nAta që e shpikën këtë fetwa, kanë harruar se në TWITTER mundësia e shkronjave është e kufizuar, kështu që prej AHMAKLLËKUT të tyre ata e tejkaluan në Photoshop limitin e shkronjave…

Pas kësaj një kanal satelitor me vrap e merr këtë lajm të shpifur, për ta publikuar në kanalet e tyre, dhe për ta përhapur edhe më gjërë, mirëpo duhet të dim se ajo Tv-e është një TV PRO REGJIMIT të Besharit, dhe për ata që masakrojnë fëmijët, është shumë më lehtë të shpifin edhe lajme të tilla, kundër revolucionarëve, apo hoxhallarëve që i përkrahin këta revolucionar që po luftojnë kundër regjimit të Besharit.

Shejh Muhamed el Arijfi është njëri prej atyre që filloi që nga fillimi i revolucionit të përkrah protestuesit, dhe nxiti në rrëzimin e BESHARIT dhe regjimit të tij.. Normal pra që të dalin KANALE dhe njerëz të tillë, që të shpifin kundër hoxhës dhe të mundohen të ia humbin famën këtij hoxhe…

Mirëpo kanë harruar të shkretit, se me lajme të tilla ata edhe më tepër e ngritin hoxhën, dhe bëhen shkak që edhe më tepër të njoftohet populli musliman rreth këtij hoxhe, dhe rreth aktiviteteve të tij…

Faqja e hoxhës në FB ka mbi 1 milion Fansa, dhe ajo është një faqe zyrtare, nga e cila dalin shkrimet e hoxhës, po ashtu edhe në Youtube hoxha ka Akountin e tij zyrtarë që publikonë në të shumë nga VIDEOT e tij…

Ndërsa sapo u publikua ky lajm i shpifur, hoxha menjëher e mohoi në TWITTER në akountin e tij zyrtarë, dhe tha se: Këto fjalë nuk i thotë as edhe një nxënës, e ku më ti thotë një hoxhë…

Previous articleHAVARIXHËT
Next articleMYSLIMANËT E BREMENIT DO TË KENË STATUS ZYRTAR