Home Psikologjia Islame Nuk është turp

Nuk është turp

Nuk është turp që njerëzit flasin për ty,

por është turp kur fjalët e tyre të bllokojnë.

Nuk është turp ta keqkuptosh dikë,
por është turp kur ke mendim të keq për të.shame
Nuk është turp të shohësh një lot mbi faqen e një të dëshpëruari,

por është turp kur nuk nuk ia fshin qoftë dhe me një buzëqeshje.

Nuk është turp që dikush të kërkoj këshillën dhe ndihmën tënde,
por është turp kur e kthen duarbosh.
Nuk është turp kur lëngon nga një plagë,
por është turp kur e lë pa mjekuar për të lënguar gjithë kohën.
Nuk është turp të thyemi,
por është turp kur dorëzohemi…

Shkroi: Prof. Elmaz Fida

Previous articleLajmi që nuk do të mund të lind dhe të bëhem nënë më tronditi ?
Next articleBën gjynahe pa iu skuqur fytyra një herë prej Meje !?