Home Mëso Islamin Nëse të frikëson djalli, përgjigju …

Nëse të frikëson djalli, përgjigju …

Nëse të frikëson djalli

Nëse djalli të frikëson me varfëri,

përgjigju se nafaka dhe furnizimi janë nga Allahut:218643__photos-miscellaneous-ropes-lights-rain-drops-close-up-background-wallpaper_p

Nuk ka asnjë gjallesë në tokë që Allahu të mos ia ketë garantuar furnizimin e saj…” (Hud, 6).

Nëse djalli të frikëson me vdekje dhe me vrasje,

përgjigju se momenti i vdekjes është i shënuar tek Allahu:

… e kur të vijë afati i tyre, për asnjë moment nuk mund ta vonojnë as ta ngutin.” (En-Nahl, 61).

Autor: Dr.Mustafa Es-Sibai
Përgaditi: Ebu Merjem

Previous articleDispozita për shkuarjen te fallxhori, profeti (mashtruesi) dhe sihirbazi ?
Next articleMakthi, çiçibanozi, bar i shenjtë, bar hyjnor, sanëz (Trigonella foenum-graecum; Arab. hulba)