Nëna 98 vjecare e cila kujdeset për të birin, 80 vjecar

0
386

jë nënë 98 vjeçare është duke u kujdesur për djalin e saj 80-vjeçar.

Ada Keating dhe djali i saj, Tom, kanë jetuar gjithmonë së bashku, pasi z. Keating nuk është martuar kurrë.

Ai u zhvendos në një azil për pleq në Liverpool, në vitin 2016 për shkak se kishte nevojë për përkujdesje, por një vit më vonë,azilit iu bashkangjit edhe nëna e tij, e cila dëshironte të kujdesej për djalin e saj.

“Cdo mëngjes unë shkoj ta përshëndes, ashtu si cdo natë që i them natën e mirë”, thotë zonja Keating, e cila edhe me profesion dikur ishte infermiere.

“Një grua kurrë nuk pushon nga profesoni i të qenurit nënë”, thotë zonja që gati ka mbushur njëshekull jetë.

I biri i saj, Tom, i cili ishte piktor dhe dekorator, tha se ishte i lumtur që kishte nënën e tij në shtëpinë e kujdesit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here