Ndalu me mua!

Ndalu me mua!

 

Eja të brohorasim me fjalët e kësaj lutjeje të zjarrtë e të vërtetë se ajo ta largon tmerrin e madh, ngushtësinë shpirtërore dhe ta mënjanon hidhërimin: “Nuk ka Zot tjetër pos Allahut të Madhit, të […]

The post Ndalu me mua! appeared first on Xhamite e Tiranes.