Home ARTIKUJ Mrekulli e ALLAHUT: Shpëton fëmiu nën gërmadha

Mrekulli e ALLAHUT: Shpëton fëmiu nën gërmadha

v2-Syria-2

http://www.youtube.com/watch?v=sRWJv8h9HxA

 

Mos u anko:

http://www.youtube.com/watch?v=dvmU4S1TKBE

Previous articlePamje tronditëse: Populli i Sirisë po vdes urie
Next articleHoxhë Sadullah ef. Bajrami për Ramush Haradinaj dhe Atifeten e zarfit