Hoxhë Sadullah ef. Bajrami për Ramush Haradinaj dhe Atifeten e zarfit

Hoxhë Sadullah ef. Bajrami për Ramush Haradinaj dhe Atifeten e zarfit

hqdefault

http://www.youtube.com/watch?v=WkRB9ZVCfpk

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=8hJ5ZAoD8Os