Home ARTIKUJ Ti nuk je terrorist, ata po shpifin

Ti nuk je terrorist, ata po shpifin

islam-peaceMë ka pëlqyer replika e një Gjermani që ishte konvertuar në Islam, i cili kur u pyet për terrorizmin dhe lidhjen e tij me Islamin tha:

Kush e nisi Luftën e Parë Botërore, muslimanët?!

Kush e nisi Luftën e Dytë Botërore, muslimanët?!

Kush i vrau 20 milionë njerëz të pafajshëm nga banorët vendës të Australisë, muslimanët?!

Kush e dërgoi bombën atomike në Hiroshima dhe Nagasaki, muslimanët?!

Kush i vrau më tepër se 100 milionë indianë të kuq në Amerikën Veriore, muslimanët?!

Kush i vrau më tepër se 50 milionë indianë të kuq në Amerikën Jugore, muslimanët?!

Kush robëroi rreth 180 milionë afrikanë kur 88{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} prej tyre vdiqën dhe më pas u hodhën në oqeanin atlantik, muslimanët?!

Jo, kurrsesi nuk kanë qenë muslimanët!

Para gjithë kësaj duhet ta definosh mirë kuptimin e ekstremizmit, pse kur jomuslimanët bëjnë një vepër të gabuar ajo mbetet vetëm një krim, ndërsa kur gabojnë muslimanët ajo quhet ekstremizëm?!

Ki kujdes! Mos e pesho të njëjtën gjë me dy peshore!!!

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

Previous articleDaçiq: Nëse s’e heqin vetë, e heqim me dhunë permendoren e UÇPMB-së
Next articleMeka dhe Medina, dy qytetet më të ndriçuara në rruzullin tokësor!