Home Të tjera Zgjodhem per ju Miliona djem e bëjnë këtë në flokët e tyre, por ka një...

Miliona djem e bëjnë këtë në flokët e tyre, por ka një kuptim të tmerrshëm

Të flasësh pë modën do të thotë të flasësh për shijet e njerëzve në një kohë të caktuar. Më shumë se të veshësh diçka të bukur, duhet të dimë kuptimin që kanë disa gjëra që ne bëjmë.
Në fakt, moda përtej të qënurit sipërfaqësore, siç mund të jetë për shumë njerëz është edhe një lloj identifikimi, apo unifikimi shijesh tek njerëzit.

Ekziston një formë prerjesh tek modeli i flokëve te djemtë në formën e një vije që shumë të rinj sot po përpiqen ta kopjojnë… por kjo lloj prerje fsheh një sekret të madh të tmerrshëm.

E vërteta është se kjo lloj prerje ka të bëjë me një nga faktet më të frikshme të historisë gjatë Luftës së Dytë Botërore. Hitleri dërgoi ushtritë e veta që të bënin këtë lloj prerje për të mbështetur veprimet që ai po bënte.

Kjo luftë, e cila mori jetët e shumë hebrenjve, u drejtua nga ky person i njohur në të gjithë botën dhe të gjithë pasuesit e Hitlerit kanë përdorur këtë lloj prerje.

Prandaj është e nevojshme që të jeni të vetëdijshëm se moda nuk do të thotë gjithmonë se diçka është e mirë.

kohaislame

Previous articleDijetari musliman zbuloi Amerikën 500 vite para Kolombos
Next articleKajsia, një frut multifunksional