Mbreti Selman i Arabisë Saudite ndërpren takimin me Obaman për tu falur

0
394

mbreti-SelmanMbreti i ri i Arabisë Saudite, Selman ibn Abdul-Aziz Al-Saudi sot, ditën e martë, ndërpreu ceremoninë e pritjes së presidentit Obama dhe protokollin e tij kur dëgjoi ezanin e ikindisë që të shkonte për ta falur namazin dhe e la Obaman duke pritur.

Lidhur me këtë ngjarje, dr. Muhamed Es-Seidi kishte komentuar kështu në llogarinë e tij në twitter: “Ndërprerja e protokollit nga shërbyesi i dy haremeve (mbreti) dhe shkuarja për të falur namazin, pos që është obligim është edhe mesazh i rëndësishëm për amerikanët, për ata që qëndrojnë prapa tyre dhe për ata që janë nën ta.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here