Home Lajme Lista e hoxhallarëve të arrestuar nga Hashim Thaçi

Lista e hoxhallarëve të arrestuar nga Hashim Thaçi

Hoxhallaret e arrestuar, Allahu i ndihmofte

1. Sabahudin Selimi, hoxhë nga Vitia.enisiii

2. Enes Goga, kryeimam në Këshillin e Bashkësisë Islame (BIK) në Pejë.

3. Eroll Nesimi, hoxhë dhe administrues i poratalit perkujtimi.net

4. Idriz Bilibani, hoxhë i komunitetit boshnjak dhe administrator i portalit stazomislama.com

5. Leonard Ruli, i vetëquajturi Ebu beker Ruli, hoxhë nga Prizreni.

6. Dardan Gjuka, imam nga Peja, ligjërues në radio radio-udhezimi.com

7. Shefqet Krasniqi, i lindur më 20.6.1966, në fshatin Sibovc të Obiliqit, ligjërues në Fakultetin e Studimeve Islame (FSI) në Prishtinë, njëherësh edhe imam në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

8. Shefki Koraçi, imam në Kaçanik.

9. Mazllam Mazllami, jeton në Prizren, imam në xhaminë e “Jeni Mahallës”.

10. Bedri Robaj, imam në xhaminë e improvizuar në lagjen Dardani të Prishtinës. Ajo është jashtë juridiksionit të BIK-ut. Xhamia pa emër e vetëm me mbi shkrimin “XHAMI”, gjendet në lokalet e Ndërmarrjes Shoqërore (NSh) “Auto-Prishtina”, ndërsa qiraja e hapësirës financohet nga Fatos Rizvanolli, biznesmen nga Peja.

11. Ekrem Avdiu, i lindur më 18 Korrik të vitit 1971, në qytetin e Mitrovicës, aktualisht imam dhe ligjërues në xhaminë e lagjes ‘Tavnik’ dhe është anëtarë i Këshillit të Bashkësisë Islame të Mitrovicës.

12. Enis Rama, i lindur më 12 Qershor 1976, në qytetin e Mitrovicës, jeton dhe vepron në Mitrovicë, ku mban edhe ligjërata të rregullta javore si imam në xhaminë ‘Isa Beg’ në Mitrovicë, si dhe është kryeredaktor në televizionin Peace TV Shqip.

13.Fuad Ramiqi, i linduar më 26 mars 1960, në Pozharan komuna e Vitisë. Aktualisht kryetar i Lëvizjes Islame Bashkohu – LISBA.

Previous articleRrëziku i shuajres Kombëtare
Next articleReagon presidentja e zarfit (Republikës së Bananeve)