Home Të tjera Zgjodhem per ju Le të bëhemi si muslimanët

Le të bëhemi si muslimanët

Aktori dhe komediani i njohur amerikan Bill Cosby nuk ka përtuar që të flasë në show-in e tij për cështjet kulturore që e preokupojnë Amerikën. 

Sa për Cosbyn, problemi i pabarazisë raciale dhe racore do të ishte pothuajse i padukshëm nëse do të merrnim shembull muslimanët.

Ai sugjeroi që të lexojmë ndonjë faqë nga Kur’ani, në mënyrë që të kemi familje të shëndosha, më pak krime dhe njerëz më produktiv.

“Unë jam i krishterë, por myslimanët keqkuptohen, ata keqkuptohen qëllimisht”

Të gjithë duhet të bejemi si ata. Ata i japin kuptim familjes së tyre, e vecanërisht fëmijëve, pasi ata nuk pijnë marihuana, alkool, ata i mbrojnë gratë e tyre dhe i trajtojnë me respekt.  Por në vend se të marrim mësim, ne i largojmë ata dhe i kritikojmë”, përfundon Cosby.

Previous articleProdukti që i shpëton njerëzit “vesvese” në pastërti! (Video)
Next articleMbani fëmijët larg lavatriçes pasi mund të përfundojnë kështu