Home Të tjera Zgjodhem per ju Kush thotë se është vështirë të fitohet xheneti?

Kush thotë se është vështirë të fitohet xheneti?

– Nëse neve edhe një gjysmë hurme bamirësie na largon nga zjarri;

– Nëse sadaka e “shuan” zemërimin e Zotit tonë;

– Nëse fjalët: SUBHANALLAHI VE BI HAMDIHI, SUBHANALLAHIL-ADHIM, do të jenë jashtëzakonisht të rënda në peshoren e Ditës së Gjykimit;

– Nëse abdesi i fshin dhe shpërlan mëkatet;

– Nëse shpërblimi për një vepër të mirë të kryer rritet deri në 10 e madje deri në 70 herë;

– Atëherë pse disa njerëz mendojnë se xheneti është aq larg dhe se është vështirë për tu fituar?!

Përshtati: Miftar Ajdini

Previous articlePër herë të 120-të, Izraeli e shkatërron këtë fshat palestinez (Foto)
Next articleSi i caktohet njeriut Kaderi para se të lind