KUR SHTËPITË BËHEN KOPSHTE TË XHENETIT NË TOKË!!

0
403

Nëse gruaja gjithmonë e rikujton,

se burri i saj ia mundësoi ta ndjen lumturinë më të madhe të jetës së saj,

atëherë kur ai e kërkoi dorën e saj!!

Nëse burri gjithmonë e rikujton,

se gruaja ia dhuroi atij ndjenjat më të bukura të lumturisë gjatë jetës së tij,

atëherë kur ajo pranoi të jetë gruaja e tij!!

Nëse ata dy e rikujtojnë,

se njëri-tjetrit ia dhuruan atë që askush tjetër nuk ua dhuroi asnjëherë!

Atëherë të gjithë shtëpitë do të bëhen kopshte të Xhenetit në tokë!

O Zot, mbushi shtëpitë e muslimanëve me dashuri dhe afërsi, dhe furnizoi ato me burra të ndershëm dhe gra të ndershme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here