Kur njeriu dashurohet ! Cfar ndodh?

Kur njeriu dashurohet ! Cfar ndodh?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Për ju në vazhdim motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur video të shkurtër dhe shumë domethënëse, në këtë video të shkurtër do të dëgjojmë Hoxhë Bekir Halimi i cili do të na flet në lidhje me një temë e cila ka të bëjmë me dashurinë në mes të rinjve në kohët e sodit. Kur njeriu dashurohet ! Cfar ndodh ?