Home Zgjodhëm për ju. Vjellja është prej papastërtive

Vjellja është prej papastërtive

Pyetësi thotë: A konsiderohet vjellja prej papastërtive? A është detyrë pastrimi i rrobave, trupit dhe vendit prej saj? A e prish ajo abdesin?

Shejh Muhamed bin Abdullah es-Subejl (Allahu e mëshiroftë!): Po, ajo është prej papastërtive dhe është detyrë pastrimi i vendit, rrobave dhe trupit prej saj. Ajo e prish abdesin nëse është e shumtë. Allahu e di më së miri!

“Fetava” vëll. 2

Përktheu: Unejs Sheme

Previous articleKur njeriu dashurohet ! Cfar ndodh?
Next articleNamazi i jacisë me xhemat