Këto janë fjalët më të dashura për Allahun

0
382
IN SPACE - APRIl 5: (EDITORIAL USE ONLY) (NO SALES) This handout image supplied by the European Space Agency (ESA), shows the Unired Kingdom, northern France and Belgium with the northern lights further to the north, in an image taken by ESA astronaut Tim Peake from the International Space Station on April 5, 2016. ESA astronaut Tim Peake is performing more than 30 scientific experiments and taking part in numerous others from ESA's international partners during his six-month mission, named Principia, after Isaac Newtons ground-breaking Naturalis Principia Mathematica, which describes the principal laws of motion and gravity. (Photo by Tim Peake / ESA/NASA via Getty Images)

Sahabiu i njohur Ebu Dherri r.a. tregon se i Dërguari i Allahut s.a.v.s i ka thënë: A dëshiron tët lajmëroj cilat fjalë janë më të dashura për Allahun?

I thash: O i Dërguari i Allahut më lajmëro?

Më tha: “Fjalët më të dashura për Allahun janë: “Subhanallahi ve bihamdihi.” (i dëlirë është Allahu si dhe i falënderuar). (Muslimi)

Sipas mendimit të imam Neveviut këto janë fjalët më të mira që njeriu mund t’i thotë, me këto nuk nënkuptohet leximi dhe mësimi i Kuranit, i cili gjithsesi është më i vlefshëm se këto fjalë, sepse është fjalë e Zotit.

(Islampress)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here