Home Të tjera Zgjodhem per ju A jam une nga njerezit e mire?

A jam une nga njerezit e mire?

Më pëlqeu shumë!

Nje njeri e kishte pyetur nje dijetar: A jam une nga njerezit e mire? Dijetari ju pergjigj: Nese lutesh per prinderit e tu je nga te miret.
Duke u bazuar ne hadithin e Pejgamberit alejhi selam ku ka thene:” Kur vdes robi i Allahut i shkeputen veprat e tij me kete bote perveq se ne tri raste… dhe kur len nje femije te mire qe lutet per te”.
Pra, je nga te miret perderisa ben lutje per ta.
Thuaj shpesh: O Zot me fal mua dhe prinderit e mi, sepse kjo lutje bashkon dy adhurime: bamiresine ndaj prinderve dhe kerkim faljen.
Allahu ju falte juve, prinderit tuaj dhe te gjithe muslimanet.

Perktheu: Fadil Musliu

Previous articleAllahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave
Next articleDoktoresha e parë në fushën e Tefsirit!