Islamofobët e Veton Surroit duan ta prishin rininë kosovare, trishtohet nga fletushkat kundër vitit të ri‏, ndërsa ne biblotekën e qytetit në Prizren shpërndahet haptazi fletushkat e deshmitarëve të jehovait

0
395

                                                                                                                                                     1456491_563427230408319_167995854_n

DJE NË BIBLOTEKËN SHTETËRORE TË PRIZRENIT SHPËRNDAHESHIN LIRSHËM FLETUSHKA NGA TË KRISHTERËT TË ASHTUQUAJTUR “DËSHMITARËT E JEHOVAIT”.

A thua çfarë do të ndodhte sikur një hoxhë ose besimtar i rëndomtë të dhuronte libra në ndonjë prej institucioneve shtetërore.
Mund ta merrni me mend se çfarë katrahure do ta bënin mediat dhe shërbëtorët e tjerë të Vatikanit duke propaguar, shpifur dhe inkriminuar kundër muslimanëve !!

Ende mendoni se Kosova është shtet laik ??

Lajmi nga Islamofobët dhe mosbesimtarët:

Ditët e fundit një iniciativë e quajtur “Daveti Islam” ka shpërndarë fletushka  në prag të festave të fundvitit, në të cilat festimi i tyre vlerësohet si mëkat. Të ngjashme fletushka janë shpërndarë në disa qytete të Kosovës tashmë.

Por,  qytetarët nuk mendojnë të jetë mëkat të festosh një festë, pavarësisht besimit dhe prejardhjes së festës. Por ka të tillë që tashmë me të vërtetë kanë hequr dorë nga festimet. Krijuesit e këtyre fletushkave, ndër të tjera përmendin si  mëkat përdorimin e alkoolit, muzikës dhe shpenzimeve që bëhen për fundvit.

“Daveti Islam”, për të cilën KTV-ja ka mësuar se përveç një web-faqeje, ka edhe shitore ku shiten produkte të ndryshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here