Home Lajme Kosova “Hoxhë” Mulla Osmoni shan me nënë

“Hoxhë” Mulla Osmoni shan me nënë

12123Hoxhë Mulla Osmoni në një koment nga profili i tij në faceboom ka përdorur fjalor fyes dhe të pamoralshëm ndaj disa djemve të rinjë të cilët debatoni rreth një foto në rrjetin social. Mulla Osmoni apo hoxha i xhamisë së Drenasit, i cili kërkon rrëzimin e Myftiniut Tërnava nga kryetari i BIK-ut, njihet për fjalorin e tij të flliqur, madje disa herë i ka sharë njerëzit që nuk janë në të njëjtin mendim me të.

Profesioni i tij prej hoxhe dhe mësimet që jep islami si fe e moralit aspak nuk janë në përputhje me normat e fesë, profili i hoxhës do të thotë të edukosh brezat. Ndërsa në foto shihet se hoxha në fjalë jep një edukatë jo të mirë dhe përdhos profilin dhe emrin e Hoxhës.

Shumë parime fetare e ndalojnë shprehjet e ndyta e njëra ndër to është edhe kjo:

I Derguari a.s.ka thënë:”Besimtari nuk është mallkues,as ofendues dhe as i pist ne gjuhë”.

12123

Previous articleEmri më popullor në Angli nuk është Oliver, por Muhamed
Next articleJa me çka largohet era e hudhrës