Hoxhë bre, 100 kg miell, sa bukë i nxjerrin e pyeti një njëri hoxhën për ta ngushtuar!

0
373

Hoxhë, ju po thoni se në Kuran shkruan për gjithçka?! – e pyeti një njëri hoxhën për ta ngushtuar!
Po, tha hoxha, ashtu asht. Po mirë bre hoxhë a banë me të vetë diçka? Po, urdhro.

Sipas Kuranit, 100 kg miell, sa bukë i nxjerrin?

Au tha hoxha, ket mesele e paskam harru, a ban neser me tkallxu?

Ban tha, ska problem.

Hoxha shkon te furraxhi e pyet dhe ai i tregon, dhe të nesermen e zatet pyetsin dhe i thot: Sipas Kuranit 100 kg miell po nxjerrshin kaq bukë!

Hoxha a ma tregon ajetin: Po i tha hoxha: ja ky është ajeti: “e nëse nuk dini këtë, atëherë pyetni njerëzit e dijshëm” andaj shkova e veta bukpjeksin dhe mtregoi se ishte kan puna atij jo e jemja.

Jusuf Zimeri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here