Home Të tjera Zgjodhem per ju Hoxha nga Kosova thërrret ezanin në Meke (Video) –

Hoxha nga Kosova thërrret ezanin në Meke (Video) –

Më shumë se dy milion haxhilerë kanë mbushur qytetin e shenjtë të Mekës, e në mesin e tyre gjenden edhe shumë kosovarë që po kryejnë obligimin e haxhit.

Në mesin e tyre është edhe imami kosovar që shërben në xhaminë e Rahovecit, Amir Sylka i cili ka kënduar Ezanin në njërën nga xhamitë e Mekës.

Thirrja e tij për namaz (Ezani) ishte tejet emocionuese, ndërsa duke e parë videon, shihet se ka pasur shumë të pranishëm në atë xhami. /MESAZHI/

Previous articleJetimi dhe Fukaraja ne diten e Bajramit… –
Next articleA ndodh gjithçka me lejen e Allahut…