Home Të tjera Zgjodhem per ju Fshatari në shkretëtirë

Fshatari në shkretëtirë

Një fshatar duke ecur në shkretëtirë bashkë me devenë e tij takon një njeri që i ishin tharë buzët nga etja.

Njeriu kur e pa fshatarin i kërkoi ujë. Fshatari duke zbritur nga deveja, i jep ujë atij. Njeriu i cili e piu ujin papritmas kërcen në deve dhe fillon të ikë.

Fshatari i bërtet nga pas: “Mirë, mere devenë dhe shko, por kam një kërkesë nga ti. Këtë ngjarje mos i tregu askujt!”
Vjedhësi i habitur nga kjo kërkesë e tij u ndal pak dhe e pyeti arsyen…

“Nëse tregon, tha fshatari, kjo do të përhapet gjithandej dhe njerëzit kur të shohin ndonjë nevojtar në shkretëtirë nuk do ta ndihmojnë.”

Previous articleÇfarë ndodh nëse lini këmbët për 30 minuta në uthull molle ?
Next articleAllahu i Lartësuar për çdo sëmundje ka zbritur ilaçin e saj!