Home Të tjera Zgjodhem per ju “Falja është dhurata më e mirë që mund ta jap një musliman”

“Falja është dhurata më e mirë që mund ta jap një musliman”

Babai musliman e falë vrasësin e të birit… Të gjithë u emocionuan kur në gjykaën e Kentakit në SHBA, babai i të një të vrari i tha këto fjalë:

“Biri im, nipi im, në emër të Salahudinit (viktimës) dhe nënës së tij, të them se nuk të fajsoj për krimin që ke kryer. Nuk të fajësoj pse ke marrë pjesë në vrasjen e tim biri. E fajësoj djallin, ai i ka gjithë fajet. Ai ta ka qoroditur rrugën dhe të kequdhëzoi që të kryesh një krim kaq të tmerrshëm.

Më vie shumë keq për prindërit e tu, pasi ata të rritën me dëshirën që të bëhesh i suksesshëm. Ajo që ke ti është krejt cfarë kanë edhe prindërit e tu. Falja është dhurata më e mirë që mund ta jap një musliman”.

Pss kësaj, dorasi e përqafoi babin e viktimës me lot dhe ngashërim, dhe kjo ishte pamja më e rrallë që mund të shihet në një gjykatë. 

Previous articleVlera e shkencës në Kur’an
Next articleMBROJE VETEN MË KËTO FJALË!