Home ARTIKUJ Europoli hedh poshtë propaganden anti-Islame kinse të “Radikalizmit Islamik”, ku tregon se...

Europoli hedh poshtë propaganden anti-Islame kinse të “Radikalizmit Islamik”, ku tregon se 99.6% te sulmeve terroriste kryhen nga jomuslimanët

                                                                                                                                                     images

Shefi i policisë se europolit bëhet më i drejtë për muslimanët se sa politikanët ksovarë, duke treguar se 99.6{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} e sulmave terroriste kryhet nga jomuslimanët. Ndër të tjera në videon e paraqitur tregojet qartazi se prej 27.5{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} te sulmeve te dyshuara se janë kryer nga muslimanët, kanë ardhur në përfundim se vetëm 0.4{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} nga këto sulme janë kryer nga ana e muslimanëve, por prap mbetet me dyshime. Më gjerësishtë ndiqeni videon ne vazhdim:

https://www.youtube.com/watch?v=_oskok9NACY

Previous articleMasakra shokuese ne qytetin Nabek të Sirisë, pamje tronditëse
Next articleNdalohet predikimi i fesë nga dijetarët e vertetë në Egjipt si të Imam Ebu Is’hak el-Huvejnit dhe të tjerëve