Home Të tjera Zgjodhem per ju A e di se: të folurit…

A e di se: të folurit…

A E DI SE:
Të folurit me vetveten në mënyrë të persistuar ka dobi të shumta perceptuale. Nga to janë: E forcon kujtesën dhe ndihmon në analizë harmonizuese dhe përfundimtare, prandaj dhe kjo, numërohet si argument për inteligjencë e jo për çmenduri, siç mendojnë disa. Biseda me vetveten është shquar nga pjesa dërmuese e shkencëtarëve të logjikës. Njëri prej tyre është shkencëtari i famshëm: Ainshtajn.

Previous articleEMRAT MË TË NJOHUR TË ZJARRIT TË XHEHENEMIT!
Next articleÇfarë na mungon?