Home ARTIKUJ Deputeti i AAK-së Ramadani, e quan ‘maniak’ hoxhë Krasniqin

Deputeti i AAK-së Ramadani, e quan ‘maniak’ hoxhë Krasniqin

ramadani-171111_704894Deputeti i partizës dukagjinase AAK në një status të rrjetin shoqëror facebook ka shpërndarë një video të hoxhës Shefqet Krasniqi duke e shoqëruar me tekst fyes dhe pa nivel çfarë i përket një deputeti .

‘‘Shefqet Krasniqi po vazhdon drejtimin e tij drejt humnerës. Çfarë maniaku! Tqash na thote mos festoni Vitin e Ri. Shefqet, nuk je askund. Nuk je në vete!’’ ka shkruar në facebook deputeti Ramadani.

Për tu skandalizuar edhe më, këtë publikim e kanë pëlqyer edhe një prift që është mik i Burim Ramdanit në facebook.

Ky deputet por edhe partiza të cilës i përket shquhen për qëndrime armiqësore ndaj besimtarëve mysliman dhe gjithçka Islame. Në vitin e kaluar ishin më të zëshmit kundër lëndës për mësimeve për fenë dhe mbajtjes së shamive.

Nuk duhet ende nëse Dr. Shefqet Krasniqi do ngreh padi rreth këtyre fyerjeve jo të rralla që ia bëjnë jo pak nga ‘deputetët’ e profilit të panivel si Ramadani.

Ajo që duhet është se Dr.Shefqet Krasniqi gëzon respekt dhe dashuri jashtëzakonisht të madh  tek shoqëria Islame edhe atëherë kur ndoshta  jo gjithë shoqëria  Islame mund të pajtohet me idetë e tij. E ky  respekt e dashuri iu mungon shumë prej këtyre deputetëve dhe madje asnjë politikën s’e ka vlerësimin siç e ka Dr. Shefqet Krasniqi./ekuilibër/

Previous articleTarget – Mysafir ne kete emision: Mr.Sabri ef.Bajgora
Next articleMentalilteti abuziv i të festuarit Shkruan: Dr. Shefqet KRASNIQI