Home A e dini se Depresioni është rruga që shpie në vuajtje

Depresioni është rruga që shpie në vuajtje

Gazeta el-Muslimun, në numrin 240, viti 1990, jepte një raport ku tregohej se në botë ekzistojnë më shumë se 200 milion njerëz që vuajnë nga depresioni. Depresioni ka kapluar tërë njerëzimin. Këtu s’përjashtohen njerëzit e Perëndimit apo të Lindjes, e as të varfrit apo të pasurit, por kjo sëmundje godet të gjithë, dhe në shumë raste përfundimi i saj është vetvrasja. Vetëvrasja s’njeh pozita apo shtete, mirëpo frikësohet nga besimtarët që I luten dhe fallen Zotit. Disa satistika tregojnë se sot në botë numri i të sëmurëve me depresion arrin mbi 200 milion dhe se një ndër dhjetë persona në botë janë të prekur me këtë sëmundje. Rreziku i kësaj sëmundje është se nuk godet vetëm të moshuarit, por edhe foshnjën në barkun e nënës.

Gazeta el-Muslimun, në numrin 240, viti 1990, jepte një raport ku tregohej se në botë ekzistojnë më shumë se 200 milion njerëz që vuajnë nga depresioni. Depresioni ka kapluar tërë njerëzimin. Këtu s’përjashtohen njerëzit e Perëndimit apo të Lindjes, e as të varfrit apo të pasurit, por kjo sëmundje godet të gjithë, dhe në shumë raste përfundimi i saj është vetvrasja. Vetëvrasja s’njeh pozita apo shtete, mirëpo frikësohet nga besimtarët që I luten dhe fallen Zotit. Disa satistika tregojnë se sot në botë numri i të sëmurëve me depresion arrin mbi 200 milion dhe se një ndër dhjetë persona në botë janë të prekur me këtë sëmundje. Rreziku i kësaj sëmundje është se nuk godet vetëm të moshuarit, por edhe foshnjën në barkun e nënës.

Previous articleALI IBËN MEDINI – BIOGRAFI E SHKURTËR
Next article“Nënë, unë të urrej ty, të urrej!”t