Çka më inkurajoi që rregullisht të fal namazin e natës

0
399

Nga shtëpitë e atyre që falin namaz nate buron një dritë e veçantë që e shohin banorët e qiellit. Ashtu siç shikojmë ne yjet gjatë natës, melekët gjithashtu shikojnë natën shtëpitë të cilat ndriçohen me nurin e namazit të natës.

Dhe çka është më interesant, nëse melekët nuk shohin dritën nga shtëpia jote, fillojnë të pyesin për ty, sepse kanë vënë re se shtëpia jote është zhyt në errësirë si edhe shtëpitë tjera.

Nëse njoftohen se je i sëmurë, apo nëse ndonjë nevojë tjetër ka qenë arsyeje që të mos falësh namazin e natës, atëherë melekët gjithmonë luten që të shërohesh apo të mbarosh problemet e dunjasë, sepse duan të shohin dritën e shtëpisë tënde derisa falësh namazin e natës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here