Cilat janë katër gjërat që e sjellin furnizimin

0
377

Ka thënë Ibnul Kajjim – Allahu e mëshiroftë:
“Katër gjëra e sjellin furnizimin:

1. Namazi i natës.

2. Kërkimi i faljes shpesh para agimit.

3. Të bërit zakon të sadakasë (lëmoshës).

4. Përmendja e Allahut (dhikri) në fillim të ditës dhe në fund të saj.” Zadul mead 378/4.
*Mund t’i shtosh kësaj liste edhe

5. Sunetet (apo nafilet) që falen në shtëpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here