Home Të tjera Zgjodhem per ju ÇFAR DITE ËSHT KRIJUAR ADEMI ALEJHI SELAM DHE NË CILËN KOH TË...

ÇFAR DITE ËSHT KRIJUAR ADEMI ALEJHI SELAM DHE NË CILËN KOH TË NAMAZIT ?!

Muhammedi, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të, ka thënë:
“Allahu e krijoi dheun ditën e shtunë,
– ditën e dielë nga dheu krijoi kodrat,
– ditën e hënë, krijoi pemët,
– ditën e martë, e krijoi të urryerën,
– ditën e mërkurë, krijoi dritën,
– ditën e enjte, i krijoi gjallesat,
– ndërsa Ademin e krijoi në orën e fundit të ditës së xhuma, mes ikindisë dhe akshamit.”

/ Transmeton Muslimi 4/2149 /

Previous articleSi e larguan nga puna milingonën
Next articleDIALOGU MES TË MBULUARËS DHE SHEJTANIT