Lajme

Lajme

MOST COMMENTED

OKB – FRANCA, AUSTRIA DHE NORVEGJIA ZYRTARISHT PRO NJË STATUSI TË...

 Asambleja e Përgjithshme e OKB-së, e cila 65 vjet më parë vendosi për ndarjen e territoreve palestineze midis Izraelit dhe Palestinës, nesër do të...

HOT NEWS