Homoseksualizmi

Homoseksualizmi
ne luftë kundër homoseksualizmit

No posts to display

MOST COMMENTED

BUTËSIA, DURIMI DHE TRIMËRIA E TË DËRGUARIT TË ALLAHUT ALEJHI SALTU...

Lavd-falënderimi i takon vetëm se Allahut. Atë e lavdërojmë dhe nga Ai falje dhe ndihmë kërkojmë. Dëshmoj se nuk i takon me të drejtë...

HOT NEWS