Home Këshilla mjeksore Nëse mendon se duhani është …!!!

Nëse mendon se duhani është …!!!

Nëse mendon se duhani është hallall (i lejuar):302608_286222018146617_189982321_n

– atëherë përse nuk thua bismilah kur fillon te pish?
– përse nuk thua elhamdulilah kur mbaron së piri?

Nëse mendon se cigarja është mirësi prej Allahut:
– atëherë përse e fik atë me këpucë?

Nëse mendon se është e zakonshme:
– atëherë përse nuk e pi përpara prindërve

Nëse mendon se pirja ë duhanit është një kënaqësi e veçantë:
– atëherë përse nuk ua mëson fëmijve atë?

Allahu do të të pyesë për pasurinë tënde se për çfarë e ke shpenzuar dhe për jetën se si e ke kaluar.

Frikësoju Allahut!

Allahu i Lartësuar thotë: “Dhe mos e hidhni veten tuaj në shkatërrim.” (Bekare; 19

Previous articleNGJYROSE JETËN TËNDE !
Next articlePse nuk Falesh ……?!!