Home Mëso Islamin NGJYROSE JETËN TËNDE !

NGJYROSE JETËN TËNDE !

 

– Me namaz148717_322002994568519_793156424_n
– Me lexim të Kuranit
– Me tesbih të shpeshtë
– Me sadaka dhe
– Me agjërim

Përktheu: Burim Koçinaj

Previous articleFeja jonë islame !!
Next articleNëse mendon se duhani është …!!!